“Veldtocht van de muziek” over de Elshoutse Zeedijk

Foto: De Aleph

De 2e dag van het Zuiderwaterlinie Festival heeft een wel héél bijzonder programma:

Voor één dag is de Elshoutse Zeedijk een ware toneel- en concertvloer! Vanuit het Heusdens Bureau voor Toerisme brengen bussen de deelnemers naar de Zeedijk, maar de ‘Veldtocht van de muziek’ begint al bij het instappen! Gidsen begeleiden de groepen waarbij verhalen die verzameld en geschreven zijn door Fieke Opdam aanééngeregen worden als een muzikale kralenketting. Een wandeling door de geschiedenis dus, met verhalen van boeren ten tijde van de watersnoodramp en de Maria verschijning in Elshout, en vooral héél veel muziek! Van het duo ‘Dear Adam’ Joosje Jochems en Wessel Maas, het zangkoor ‘Amazing’ uit Haarsteeg, De fanfare EMM uit Elshout, het opleidingsorkest uit Drunen in samenwerking met het Neil van der Drift quartet èn soliste Floor Bazelmans.

Per veldtocht kunnen een beperkt aantal mensen mee. Deelname aan de veldtocht is te reserveren via www.zuiderwaterliniefestival.nl. Handig om te weten; Heusden viert haar 700-jarig bestaan, alle inwoners van gemeente Heusden krijgen daarom 70% korting.

Aanvang van de tocht; 24 Juni om 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00 uur .Opstapplaats Heusdens Bureau voor Toerisme, Pelsestraat 17 in Heusden. U wordt hier ook weer teruggebracht.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen