Drunense Deining, Poetry and Musica

Foto: Bibliotheek drunen

Dichter, woordkunstenaar en singer-songwriter Vincent Corjanus komt naar Drunen met zijn programma Poetry en Musica. Met dit programma toert Corjanus langs de bibliotheken van Nederland.

Deze ochtend staat zijn vijfde dichtbundel ‘Regenboogbloemen’ centraal, een bundel waarin alle kleuren van het palet worden omgezet in poëzie. In het oeuvre van de dichter is ‘Regenboogbloemen’ niet minder dan een ommekeer, waarbij hij zijn kleurrijke, positieve kant laat weerklinken op papier.

In een wereld waarin negativiteit vaak de overhand neemt, stelt Corjanus de universele liefde centraal. Liefde voor familie, liefde voor vrienden maar bovenal liefde voor het leven. Naast het voordragen van gedichten speelt de jonge dichter een aantal liedjes op zijn gitaar zoals zijn meest recente single ‘Dromen Schilderen’. Ook veel nieuwe liedjes zullen het levenslicht gaan zien tijdens het optreden zoals: ‘Eenvoud’, ‘Analoog’ en ‘Verkleurd verleden tijd’.

Laat u verrassen! Tijdens deze poëtische reis!
Meer informatie: www.vincentcorjanus.nl

Drunense Deining Iedere eerste zaterdagochtend van de maand een inspirerende activiteit in de Bibliotheek. Zaterdag  7 juli 11.00 uur in de Bibliotheek in Drunen, Rooseveltstraat 32 Deze activiteit is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen