Vier Heusdense wethouders in De tafel van Heusden

Foto: Ad Kraamer

Komend weekend zendt de Heusdense Televisie en Radio Stichting (HTR) een nieuwe aflevering uit van ‘De tafel van Heusden’.

In deze 77e uitzending, de laatste van dit seizoen, praat presentator Leo Swaans met de vier nieuw benoemde Heusdense wethouders.

Op 21 maart waren er gemeenteraadsverkiezingen. Negen partijen deden mee. Nadat de uitslag bekend was, begon informateur en later formateur Martijn van Esch van DMP Heusden te werken aan een coalitieakkoord. Op 22 mei werd het coalitieakkoord ‘Heusden.Samen.Doen!’ gepresenteerd en werden er vier wethouders benoemd. Drie wethouders bleven en Peter van Steen nam de plaats in van Wim van Engeland. Swaans spreekt met de wethouders Kees van Bokhoven (DMP Heusden), Thom Blankers (VVD), Mart van der Poel (Heusden Een) en Peter van Steen (Gemeentebelangen). Zij spreken onder andere over de portefeuilleverdeling en de inhoud hiervan, de wethoudersverkiezingen, hun nevenfuncties, het coalitieakkoord en de aanstaande benoeming van de nieuwe burgemeester.

De HTR-uitzending op Ziggokanaal 42 is op zaterdagavond 30 juni om 19.00 uur. Het programma wordt herhaald op zondag 1 juli om 20.00 uur.

Meer informatie op de site van HTR www.htrmedia.nl, waar ook via ‘uitzending gemist’ deze aflevering, maar ook eerdere uitzendingen, bekeken kunnen worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen