Heusden Nieuws zoekt verslaggevers

Foto: Heusden Nieuws

Ben je nieuwsgierig van aard, heb je interesse in wat er gebeurt in de gemeente Heusden en wil je dat delen met anderen, dan zijn we mogelijk op zoek naar jou.

Heusden Nieuws houdt je dagelijks op de hoogte via Facebook, Twitter, en website  van het laatste nieuws in de gemeente Heusden. Of het nu gaat om culturele en muzikale evenementen, politieberichten, gemeente of sport. We willen een breed scala aan nieuws brengen en uitgroeien tot De nieuwssite van Heusden. Om dit goed te kunnen doen, zijn we hard op zoek naar vrijwilligers.

Fotografen en verslaggevers
We zoeken meerdere vrijwilligers om bijvoorbeeld verslag te doen van allerlei evenementen. Als je als (hobby)fotograaf enkele evenementen wilt bezoeken of als je een paar artikelen of columns wilt schrijven, stuur ons dan een e-mail. Je hoeft geen journalistieke achtergrond te hebben en het is ook niet noodzakelijk dat je wekelijks een hele dag beschikbaar bent. Laat ons weten waar je interesse ligt.

Mail de redactie
Om verder te kunnen groeien, zijn we ook op zoek naar redactieleden die onze redactie willen komen versterken. Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld in je mail waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je ervaring is. Uiteraard mag je ook je cv mailen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken uit naar je reactie!

'

Reacties

article
31525
Heusden Nieuws zoekt verslaggevers
Ben je nieuwsgierig van aard, heb je interesse in wat er gebeurt in de gemeente
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20180707/31525/
2018-07-07T11:32:06+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2018/07/05084058/gezocht_schrijver-715x408.jpg
Nieuws, Vacatures