Werkzaamheden voorplein JBZ liggen stil

Foto: Google Streetview

Van 23 juli t/m 10 augustus komen de werkzaamheden op het Voorplein van het ziekenhuis tijdelijk stil te liggen. Dit in verband met de bouwvakvakantie. Vanaf 13 augustus starten de werkzaamheden weer. De hoofdingang wordt dan gesloten en er komt een tijdelijke andere hoofdingang.

Tijdelijk een andere hoofdingang
Van 13 augustus tot midden oktober is de huidige hoofdingang gesloten. Dit gebied wordt afgezet met bouwhekken tijdens de verbouwing. Links naast de huidige hoofdingang wordt een tijdelijke hoofdingang geopend. U kunt deze ingang vinden door het volgen van de borden en bewegwijzering.

Werkzaamheden vanaf augustus
De afgelopen periode zijn er veel voorbereidende werkzaamheden geweest. Vanaf augustus starten we met de uitbouw van de hal. In de centrale hal van het ziekenhuis worden stofschotten geplaatst en wordt het bouwgebied verder afgeschermd. Een paar weken later wordt er ook begonnen met de bouw van de overkapping naar de parkeergarage naar de hoofdingang.

Op het kaartje hieronder kunt u zien waar het bouwgebied is en hoe u de tijdelijke hoofdingang van het ziekenhuis kunt bereiken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen