De Varo Supermarkt uit Vlijmen winnaar Ondernemer van de maand augustus

Foto: De Varo Supermarkt

Supermarkt De Varo is in een poll gekozen tot Ondernemer van de maand augustus. In deze door Heusdennieuws in het leven geroepen wedstrijd, waarop heel veel reacties komen, gingen de meeste stemmen naar Maryam en Varojan Marho.

Het echtpaar uit Waalwijk, dat inmiddels alweer ruim drie jaar met hun supermarkt is gevestigd in Vlijmen, is trots dat ze is gekozen tot ondernemer van de maand. “Hier doe je het allemaal voor. We zijn blij dat onze klanten zo tevreden zijn,” zegt Maryam, die samen met haar man zeven dagen per week in de weer is om de klanten tot dienst te zijn. Belangrijk is dat er goede kwaliteit wordt geboden maar ook de service staat hoog in het vaandel. Maryam en Varojan spelen ook in op vragen van de klant.

Assortiment
De winkel heeft een ruim buitenlands assortiment voor het complete spectrum waaruit onze samenleving bestaat, waaronder heel veel verse producten. Denk aan verse maaltijden, halal en vegetarische worstenbroodjes. Ze komen allemaal van A tot Z uit eigen keuken. Maryam en Varojan maken ook gebruik van de expertise van klanten die ervaring hebben in worstenbrood bakken om zodoende een nog beter product te kunnen leveren.

Stagiaires
Bij supermarkt De Varo kunnen stagiaires het vak leren. Maryam: “Maar we doen meer dan dat. We spelen ook in op de taal en de sociale vaardigheden. Twee heel belangrijke tools om in de maatschappij uiteindelijk hun eigen weg te kunnen volgen.”

Assortiment
Naast de vele levensmiddelen heeft De Varo ook döner, groente, fruit en vele uitheemse producten. Tevens agentschap van Lycamobile. Daarnaast verleent de supermarkt diensten voor het bezorgbedrijf DHL.

Supermarkt De Varo?  Zeker de moeite om een keer te bezoeken!

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag 08.00 – 19.00 uur
Zondag 12.00 – 18.00 uur
Supermarkt De Varo
Burgemeester van Houtplein 27
5251 PS Vlijmen
Tel. 073-68 97 81
[email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen