Vermeulen & Vermeulen reclame sponsort RKDVC meiden MO 13-1

Foto: RKDVC

Trouwe RKDVC sponsor Vermeulen & Vermeulen reclame (het juiste adres voor reclame, belettering, car wrapping en displays) heeft de meiden van RKDVC MO 13-1 voorzien van nieuwe tenues. Marcel en Corrie Vermeulen kregen van RKDVC uit handen van hun dochter Eva een bos bloemen en mooie woorden als dank voor hun bijdrage.

Hiermee is een mooie start gemaakt voor de meiden van RKDVC MO13-1 die na de uitreiking mochten gaan voetballen tegen Nivo Sparta MO13-1. Deze wedstrijd werd helaas met 1-3 verloren na een 1-0 voorsprong. Langs deze weg dankt RKDVC Vermeulen en Vermeulen reclame nogmaals voor hun mooie sponsorbijdrage.

Over Vermeulen & Vermeulen reclame Belettering, carwrapping en displaymaterialen
Bij Vermeulen & Vermeulen reclame zijn we gek van beletteringen. Van autobeletteringen, vrachtwagenbeletteringen of complete carwraps bijvoorbeeld. Een eenvoudige of ingewikkelde reclameproductie maakt voor onze motivatie en aandacht geen verschil. Het is het eindresultaat dat telt, zoals een stoere gewrapte auto waarvan je weet dat de berijder er nog lang vol trots in rondrijdt.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen