Nationale Sportweek 2018: de feestelijke start van een nieuw sportseizoen!

Foto: Stichting De Schroef

Van 15 tot en met 29 september 2018 vindt de Nationale Sportweek plaats. Sportverenigingen, gemeenten, scholen en andere sport- en beweegaanbieders in het hele land vieren in deze week de start van het sportseizoen. Zij organiseren allerlei vrijblijvende sport- en beweegactiviteiten.

Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten en bewegen. Ook de gemeente Heusden doet mee!

Doe mee aan activiteiten!
De hele week openen sport- en beweegaanbieders in de gemeente hun deuren. Zij nodigen alle inwoners van harte uit om deel te nemen aan sportieve activiteiten die veelal kosteloos aangeboden worden. Bekijk de Sportkalender op www.nationalesportweek.nl voor een compleet activiteitenoverzicht in de gemeente Heusden en doe mee!

Activiteiten Stichting de Schroef
Stichting de Schroef organiseert op zondag 16 september de H-Games, een evenement speciaal voor jongeren bij Het Run in Drunen. Vanaf maandag 17 september organiseert Ricardo de Rouw elke maandag een bingoavond in de kantine van Vlijmense Boys ten behoeve van Stichting de Schroef. Daarnaast is de stichting medeorganisator van ‘bewegen met dementie’ op 25, 26 en 27 september. Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen