De Aleph breidt de samenwerking met het D’Oultremont uit

Foto: De Aleph

Ook de kunstvakken zijn op het D’oultremont weer van start gegaan! De afgelopen week zijn de audities gehouden voor de schoolmusical. De leerlingen krijgen zang,- acteer- en danslessen om uiteindelijk een spetterende voorstelling op de planken te zetten!

Dit jaar zal dat een variatie zijn op misschien wel het bekendste toneelstuk van William Shakespeare: Juist ja, Romeo en Julia. In de bewerking van het D’oultremont zal het gaan over Casper en Julia en krijgt het verhaal een eigentijds sausje. Sietske van Oosthout doet de regie en belooft dat het een musical vol liefde, jaloezie en wrok wordt waarin de spanningen hoog oplopen! Dansdocente Laura van Sonsbeek verzorgt de dans tijdens de musical repetities.

Naast de musical lessen verzorgt de Aleph dit jaar ook andere kunst lessen op school. Zo wordt er Graffiti gegeven door Saskia van Oversteeg, Hip Hop door Danique van Roosmalen, en zijn er lessen muziek zoals zang door Arthur Wils, en percussie, toetsen en snaarinstrumenten door verschillende docenten. Of het nou op school is of in het hoofdgebouw aan het Anton Pieckplein in Drunen; docenten van de Aleph zorgen dat je kunt pieken!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen