Burgemeester Augusteijn opent derde editie van Talenten van de Langstraat

Foto: Talenten vd Langstraat

Op donderdag 4 oktober opent Burgemeester Roel Augusteijn van de gemeente Heusden officieel de derde editie van Talenten van de Langstraat; bedankdagen voor en door vrijwilligers bij Scholengemeenschap De Overlaat in Waalwijk.

Leerlingen van Scholengemeenschap de Overlaat leggen vrijwilligers in de watten. De vrijwilligers krijgen een heerlijke handmassage en manicure inclusief nagellak en een rondleiding door de afdeling van de school. De leerlingen van de bakafdeling zorgen voor iets lekkers en de horeca afdeling zorgt voor een heerlijke koffie of thee.

Van 3 tot en met 6 oktober organiseren het Vrijwilligershuis Heusden en Vrijwilligerspunt Waalwijk ‘Talenten van de Langstraat’, bedankdagen voor en door vrijwilligers. Vrijwilligers zetten hun talenten in om zo anderen te inspireren, wat te leren of gewoon een leuke beleving te bezorgen. Iedereen die als vrijwilliger actief is uit de gemeente Heusden en Waalwijk kan deelnemen.

Aanmelden
Aanmelden voor de verwenochtend of andere workshops kan nog tot 26 september 12.00 uur. Per e-mail: [email protected], telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur: 0416 – 76 01 60 of via de websites: www.contourdetwern.nl of www.vrijwilligershuisheusden.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen