Platform Heusden organiseert Thema avond schuldhulpverlening

Foto: Pixabay

Op dinsdagavond 2 oktober organiseert het Interreligieus Platform Heusden in samenwerking  met de gemeente Heusden en diverse maatschappelijke organisaties, zoals de Kredietbank en Juvans een thema-avond over armoede.

Armoede en schulden zijn actuele thema’s,  komen voor in alle lagen van de bevolking en kunnen diverse oorzaken hebben. Door schaamte, onbegrip van de omgeving en onbekendheid met de mogelijke hulptrajecten zijn mensen vaak al diep in de problemen geraakt voordat ze hulp zoeken. Op deze avond wordt door professionals en een ervaringsdeskundige  inzicht gegeven over hoe armoede ontstaat, hoe het  te herkennen is en welke hulp er is.

De avond is openbaar en bedoeld voor iedereen die meer wil weten over dit onderwerp. Dit kan uit interesse zijn, of omdat u in uw beroep of als vrijwilliger veelvuldig armoede signaleert.  Of misschien heeft u zelf wel financiële  problemen en wilt u meer weten over schuldhulpverlening.

Na afloop is er de gelegenheid om, desgewenst vertrouwelijk, de professionals te spreken. De toegang is gratis. Aanmelden is wel gewenst. De thema avond is op: Dinsdag 2 oktober vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in De Open Hof, Vennestraat 57 Drunen

Voor meer informatie en aanmelding: [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen