Voetballezing met Bas Nijhuis en Coen Droste

Foto: Scheidsrechters Ver DB

De Scheidsrechtersvereniging ’s-Hertogenbosch e.o. is een van de 60 scheidsrechtersverenigingen die zijn aangesloten bij de landelijke organisatie Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters COVS.
In 2016 vierde de Scheidrechtersvereniging ’s-Hertogenbosch e.o. haar 90-jarig bestaan.

De Scheidsrechtervereniging ’s-Hertogenbosch e.o. is niet alleen een prima belangenbehartiger maar ook een echte sportvereniging. Ze begeleiden jonge scheidsrechters, verzorgen spelregelavonden en trainingen, deze activiteiten zijn dan ook een uitstekende gelegenheid om met collega-scheidsrechters ervaringen uit te wisselen. Maar ook door het organiseren van clubavonden, waarbij ze niet alleen scheidsrechters, maar ook indirect belanghebbenden, graag uitnodigen om de hobby van voetbalscheidsrechter te promoten.

Op 22 oktober 2018 organiseert De Scheidsrechtersvereniging een fantastische voetbal avond met internationaal scheidsrechter Betaald Voetbal Bas Nijhuis en zijn assistent Coen Droste. Met hun voetballezing delen zij op een boeiende en een humoristische wijze al hun ervaringen en anekdotes.
Beide heren geven daarnaast een multimediaal kijkje in de soms lastige wereld van de arbitrage. Je kunt de Bas en Coen show samenvatten als Zin en Onzin in het voetbal.
Reserveer vandaag 22 oktober 2018 in uw agenda en kom ook genieten van een avondvullend programma EXPECT THE UNEXPECTED.

Kaarten kunt u bestellen door u vóór 15 juni 2018 aan te melden bij het secretariaat van de COVS ’s-Hertogenbosch e.o. Email [email protected]
Kaarten kosten 5 Euro p.p. dit is inclusief een consumptie. De avond wordt gehouden in de Kentering, Dorpsstraat 54 te Rosmalen. Zaal open vanaf 19.30 uur, aanvang avond 20.00 uur.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen