Baanbrekers reikt eerste Participatieprijs uit

Foto: Baanbrekers

Baanbrekers, de publieke onderneming voor sociale zaken en sociale werkgelegenheid van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk, reikt in november a.s. voor het eerst de Participatieprijs uit.

Baanbrekers doet dit om personen, bedrijven en organisaties en projecten in het zonnetje te zetten. Het gaat er hierbij om dat er nèt dat stapje extra wordt gezet om ervoor te zorgen dat werken en meedoen voor iedereen mogelijk wordt. De prijsuitreiking gebeurt tijdens een speciale relatiemiddag op donderdagmiddag 22 november a.s.

“Eigenlijk reiken we drie Participatieprijzen uit”, vertelt Ahmed Kansouh, directeur van Baanbrekers. “We hebben een prijs voor de Participatiepersoon, de Participatieploeg en het Participatieproject van 2018. We hebben per categorie drie genomineerden. En iedereen kan meebepalen wie er in de prijzen valt. Van maandag 1 oktober a.s. tot en met de Dag van Respect – dat is zaterdag 10 november a.s. – kan er namelijk worden gestemd op een speciale website: www.participatieprijs.nl. De genomineerde met de meeste stemmen, krijgt uiteindelijk de prijs.”

Genomineerden

Op www.participatieprijs.nl lees je meer over alle genomineerden. Ook tref je hier filmpjes aan, waarmee de genomineerden stemmen proberen te werven.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen