MHCD Heren 1 verliest van Pijnacker

Afgelopen zondag stond Pijnacker op het programma. Wederom een tegenstander waar Drunen geen flauw idee van had wat ze konden verwachten aangezien Pijnacker wel onder ze stonden, maar tegen twee ongeslagen tegenstanders verloren.

De wedstrijd begon voor Drunen nogal chaotisch aangezien ze niet direct wisten hoe ze Pijnacker aan moesten pakken. Pijnacker rouleerde erg sterk met 5 man rond Drunens kopcirkel en 23 waardoor Drunen niet wist wie wie moest dekken. Dit resulteerde in flink wat kansen in de eerste paar minuten, maar zonder resultaat. Technisch was Pijnacker daarentegen niet geweldig en na een slechte pass vloog de openingstreffer via een counter er aan de andere kant van het veld in. Drunen kreeg het spel van Pijnacker daarentegen nog niet onder de knie en ook nadat ze overstapten op een zone verdediging bleef de druk er wel. Door de chaos op het veld ontstonden wat misverstanden en hierdoor irritaties. Jammer genoeg werden de fouten die hieruit volgden afgestraft. Ruststand 2-1 voor Pijnacker.

In de 2e helft kreeg Drunen Pijnacker beter onder druk. Drunen begon het spel te bepalen en hieruit volgden veel kansen en strafcorners en zelfs een strafbal. Toch vielen de meeste goals aan de andere kant van het veld door fouten in de voor sommige spelers nieuwe zone dekking. Op een gegeven moment viel de derde goal voor Drunen waardoor het 5-3 werd. Nog 10 minuten op de klok. Toen brak Drunen los. Kans op kans op kans volgde en met volle energie probeerde Drunen in ieder geval dat punt er nog uit te slepen, maar tevergeefs. De goals bleven uit en de eindstand bleef 5-3. Volgende week staat Ommoord op het programma met hopelijk beter nieuws!