2e editie Halloween Night Drunen

Foto: Halloween Drunen

Op zaterdag 27 oktober 2018 vindt de 2de editie van Halloween Night Drunen plaats.Dit jaar start de Halloween Night Drunen tocht aan de Tinie de Munnikstraat (d’Oultremontcollege) de tocht vervolgt in het park aan de Prins Hendrikstraat.

Halloween Night Drunen belooft weer een unieke tocht te worden met 6 scare-acts, een creatieve verhaallijn, gave decors, licht/geluidseffecten, professionele grime en maar liefst 50 griezels die je de stuipen op het lijf jagen… meedoen is ervaren!  En iedereen kan ook meedoen want Halloween Night Drunen bied 2 scarelevels, Mild voor de jonge griezels en Scary voor de echte waaghalzen! Het evenement vangt om 18:00 aan met het scarelevel Mild en zal vervolgen met Scary tot 00:00.

Durf jij het aan?? Bestel dan snel je kaartjes voor Halloween Night Drunen op www.halloweennightdrunen.nl

Deze 2de editie is een vervolg op het succesvolle Halloween Night Drunen evenement dat in 2016  plaatsvond bij de poort van Heusden, het voormalige Land van Ooit. Halloween Night Drunen is een non-profit organisatie. en doen dit omdat zij passie en betrokkenheid voelen met onze gemeenschap en halloween. Dit hebben zij beangstigend leuk gecombineerd door een  prachtig evenement neer te zetten waarvan iedereen kan en mag meegenieten!

Durf jij Halloween Night aan?? Scoor dan snel je tickets op www.halloweennightdrunen.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen