Hoogste punt van nieuwbouwproject Nassaulaan in de wijk Vliedberg in Vlijmen bereikt

Het hoogste punt is bereikt van de 50 zeer energiezuinige appartementen aan de Nassaulaan. Om dit moment te vieren, hesen op 29 november wethouder Mart van der Poel, directeur bestuurder van Woonveste Eric van der Einden en Theo Nelissen, voorzitter van Chapeau Woonkringen Heusden de vlag.

Friet!
Tijdens de lunch arriveerde een frietkar waar alle harde werkers en omwonenden en genodigden een lekker frietje konden verorberen. Het team van werkers zijn degenen die dit prachtige gebouw neerzetten. De viering van het hoogste punt is een moment waarin zij extra in het zonnetje worden gezet.

Het nieuwbouwproject Nassaulaan Vliedberg bestaat uit 50 zeer energiezuinige appartementen. 18 appartementen aan de zijde van de Nassaulaan zijn bestemd als woonvoorziening voor Chapeau Woonkring Heusden. De overige 32 appartementen worden regulier verhuurd. BAM Wonen realiseert de bouw. In het ontwerp is rekening gehouden met de te handhaven toren met kapel van de voormalige kerk. De appartementen worden naar verwachting opgeleverd in het voorjaar van 2019.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen