Start winterkampioenschap en luchtbuks schieten Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk

Foto: Gilde St Joris van Onsenoort

Op 1 december heeft de eerste onderlinge wedstrijd in de reeks om het winterkampioenschap 2018-2019 plaatsgevonden, ook was het op die dag mogelijk om deel te nemen aan het luchtbuks schieten op de binnenbaan.

Aan de eerste onderlinge wedstrijd namen 22 deelnemers deel. Zij trotseerde het frisse, regenachtige weer en met een groot enthousiasme en een fijne wedstrijdsfeer waren er uiteindelijk twee schutters die mochten afkampen. Na zes schoten was het Adwan de Pinth (koning van het gilde) die al winnaar kon worden gemeld.

Hierna werd gestart met het luchtbuksschieten op de binnenbaan. Hierbij waren er drie schutters die allen het puntenaantal van 46 wisten te behalen. Na een zogenaamde afkamp ronde waren het Eric-Jan van Eggelen, Tonny de Gouw en Marco de Pinth die er met de prijzen van door gingen.

Gezegd kan worden dat het een gezellige en vooral sportieve start was van de voren vermelde onderdelen. Mocht u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd zijn geraakt in de activiteiten van ons gilde bent u bij dezen van harte uitgenodigd voor een kennismaking op ons terrein aan de Meerdijk nabij de Emmamolen te Nieuwkuijk. Graag tot dan, namens het gilde,

J.M.J.M. (Michel ) Omtzigt
Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk
Public Relations & 1e Jonge Deken
Kapitein der Genie BD 101GNBA

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen