56 sociale huurwoningen Goede Morgen in Geerpark

Foto: Woonveste

In het nieuwe jaar kunt u reageren op de 56 sociale huurwoningen Goede Morgen in Geerpark Vlijmen. Vanaf woensdag 9 januari 2019 staan de woningen op www.woonveste.nl. U kunt vanaf dat moment reageren. De woningen hebben een huurprijs onder de huurtoeslaggrens.

In het deelplan Goede Morgen in de wijk Geerpark Vlijmen is Geerpark bv (een samenwerkingsverband van ontwikkelaars Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans) op 26 maart gestart met de bouw van 56 huurwoningen voor Woonveste. Alle 56 huurwoningen zijn gasloos. En nul-op-de-meter. Dat betekent dat ze zelf net zoveel energie kunnen opwekken als ze verbruiken. Ze zijn dus heel energiezuinig en duurzaam. Het is de planning dat de oplevering van de eerste woningen in maart 2019 worden opgeleverd. De laatste woningen staan op de planning voor juni 2019.

Voor wie zijn de woningen bestemd?
De 5 levensloop huurwoningen zijn geschikt voor één tot twee personen vanaf 55 jaar.
De 35 kleine huurwoningen zijn geschikt voor huishoudens van minimaal 3 personen.
De 16 grote huurwoningen zijn geschikt voor huishoudens vanaf 1 persoon.

5 sociale levensloop huurwoningen, Dophei 1 – 9 (oneven)

De 5 levensloop huurwoningen aan de Dophei hebben een gebruiksoppervlakte van ongeveer 97 m². Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met open keuken van ca. 28 m², een slaapkamer van ca. 14 m², een apart toilet en een badkamer. De badkamer is voorzien van douche, wastafel, toilet en de opstelplaats voor een eventuele wasmachine en –droger. Op de 1e verdieping is een slaapkamer van circa 20 m² en een ruimte waar de installaties zijn opgesteld.

35 kleine huurwoningen:
Dophei 2 – 12             (even)
Ranonkel 1 – 15         (even en oneven)
Ranonkel 26 – 40       (even)
Waterkers 2 – 12        (even)

De 35 kleine huurwoningen woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ongeveer 86 m².  De begane grond is voorzien van een woonkamer met open keuken van ca. 32 m², hal en toilet. In de inpandige berging staat de warmtepomp met boiler en zijn de aansluitpunten voor een wasmachine en droger. Op de 1e verdieping zijn er drie slaapkamers van ca. 5, 11 en 12 m², een technische ruimte met installaties en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

16 grote huurwoningen:
Duizendblad 2 – 18    (even)
Gentiaan 2 – 14          (even)

De 16 grote huurwoningen woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ongeveer 110 m². De begane grond is voorzien van een woonkamer met open keuken van ca. 35 m², hal en toilet. Op de 1e verdieping zijn er drie kamers van ca. 7, 9 en 13 m² en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De zolder is ca. 20 m². Hier zijn de aansluitpunten voor een wasmachine en droger en de installaties opgesteld.

Passend toewijzen
5 levensloop huurwoningen: huurprijs is € 607,46 per maand (eerste aftoppingsgrens, prijspeil 2019).
Deze woningen zijn geschikt voor één tot twee personen vanaf 55 jaar.
Voor deze woningen geldt een maximum inkomen. Voor een eenpersoonshuishouden is dat lager dan
€ 22.675.- en voor een huishouden van twee personen is dat lager dan € 30.800,-.

35 kleine huurwoningen: huurprijs is € 651,03 per maand (tweede aftoppingsgrens, prijspeil 2019).
Deze woningen zijn geschikt voor huishoudens van minimaal 3 personen.
Voor deze woningen geldt een maximum inkomen, namelijk een huishoudinkomen lager dan € 30.800,-

16 grote huurwoningen: huurprijs is € 720,42 per maand (prijspeil 2019).
Deze woningen zijn geschikt voor huishoudens vanaf 1 persoon. 

Voor deze woningen geldt een maximum inkomen. Voor een eenpersoonshuishouden is dat een huishoudinkomen tussen de € 22.675,01 en € 38.035,-. Voor een huishouden van twee of meer personen is dat een huishoudinkomen tussen de € 30.800,01 en € 38.035,-.

Voldoet u aan de gestelde inkomens, en –leeftijdseis en heeft u de langste inschrijftijd van alle woningzoekenden die op een woning reageren? Dan kunnen wij u de woning aanbieden.

Kijk voor meer informatie op: https://www.woonveste.nl/Woningzoekende/Voorwaarden-voor-woning/Inkomen/

 Zorg dat uw gegevens op onze website bij mijnWoonveste kloppen
Als u gaat reageren op een woning is het belangrijk dat uw gegevens in het klantenportaal mijnWoonveste kloppen. Hebben wij uw verkeerde inkomen en/of huishoudgrootte op het moment dat de reactietermijn voor een woning sluit? Dan kan het zijn dat deze woning -onterecht- aan u voorbij gaat. U kunt uw gegevens in mijnWoonveste zelf controleren en aanpassen.

Inkomensverklaring nodig
Wilt u reageren op een woning? Zorg dan dat u een inkomensverklaring of definitieve aanslag inkomstenbelasting (2017) in bezit hebt voordat u reageert. Zonder een van deze verklaringen kunnen wij uw inkomen niet goed controleren. Als u de verklaring niet hebt als wij u uitnodigen voor een intakegesprek, maken wij geen afspraak met u en kunnen wij u de woning niet aanbieden.

De inkomensverklaring kunt u op twee manieren aanvragen:

  1. Bel de Belastingtelefoon, 0800-0543 (gratis). Vergeet niet uw Burgerservicenummer bij de hand te houden. Het duurt vijf tot tien dagen voordat u de verklaring ontvangt;
    óf
  2. Vraag ‘m online aan via MijnBelastingdienst. U kunt dan de inkomensverklaring meteen uitprinten.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Woonveste behoudt zich het recht voor om af te wijken van hetgeen hier is omschreven.

Verhuur
Meer informatie volgt de komende weken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen