Kinderworkshop bij Het Pieck

Foto: Het Pieck

Bij de eerste -gratis- Kinderbubbelworkshop van dit jaar kunnen alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar aan de slag met kinetische kunst, oftewel kunst waar beweging in zit! Deze keer wordt er namelijk onder begeleiding van Eva de Man een Mobile gemaakt in het thema van Calder.

Alexander Calder is een moderne Amerikaanse beeldhouwer en werd beroemd vanwege zijn Mobiles; een lichte beweging van één element van het Mobile zet àlle elementen in beweging!

Bewegen kun je ook in de Kunstcarrousel. In het eerste blok ga je aan de slag met Yoga, waarbij bewegen en ontspannen afgewisseld worden. Yoga is goed voor je zelfvertrouwen, kracht, concentratie en flexibiliteit. En al na 5 lessen sta je zomaar in allerlei houdingen waarvan je nooit gedacht had dat je dat kon! De kunstcarrousel-Yoga wordt gegeven door Petra Zoutendijk op dinsdagmiddagen van 16.15 tot 17.15 uur. Let op, want dit is een andere dag dan je van de Kunstcarrousel gewend bent!

Graag tot ziens bij het Pieck met op vrijdag 11 januari de kinderbubbel (16.15-17.15 uur) en vanaf dinsdag 15 januari kinderyoga in de Kunstcarrousel (16.15-17.15 uur).

Raadpleeg voor onze andere (kinder)cursussen en workshops de website; www.hetpieck.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen