Organisatie kijkt terug op een geslaagde Zwem4daagse

Foto: Wil Gulpen Fotografie

Van 27 tot en met 30 december heeft in Die Heygrave voor de 8e keer de Zwem4daagse plaatsgevonden, georganiseerd door AquAmigos en Stichting de Schroef. Samen met hoofdsponsor LT Architecten en subsponsor Total Fit kijken ze terug op een geslaagd evenement.

De Zwem4daagse wordt jaarlijks georganiseerd om mensen ook tijdens de kerstvakantie in beweging te krijgen. Om te laten zien hoe leuk baantjes trekken kan zijn, om lekker ontspannen te spartelen in het water en om te ondervinden wat er nog meer mogelijk is in het zwembad. Daarom konden de deelnemers naast de afstanden 250, 500, 750, 1000 of 1500 meter ook elke dag deelnemen aan een clinic. Met aquajoggen en snorkelen werd de conditie op de proef gesteld, bij het reddend zwemmen heeft men kunnen ervaren hoe het is om hulp te verlenen. En de laatste dag kon men een niet alledaagse clinic bijwonen, namelijk persluchtduiken.

Dat zwemmen tussen de feestdagen door aanspreekt bij jong en oud, blijkt niet alleen uit de deelnemersaantallen, maar ook uit de enthousiaste verhalen. “Het is een ontspannen familie evenement voor jong en oud. Ik kom hier graag met mijn kleinzoon.”  Aldus een deelnemer. Een andere deelnemer vult aan: “Omdat er naast de diverse afstanden ook elke dag een clinic wordt aangeboden, is er echt voor ieder wat wils. Echt super.”

Tenslotte is er ook aan de inwendige mens gedacht. Voor alle deelnemers stond er een gezonde snack en wat drinken klaar na het zwemmen.

De organisatie kijkt nu al uit naar de 9e editie. Zet alvast 27 tot en met 30 december 2019 in je agenda.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen