Foto’s uit het mooie Heusden

Nadine Couwenberg Fotografie maakte dinsdagmiddag deze sfeervolle foto’s van Heusden. Hebt u ook mooie foto’s van de sneeuw gemaakt stuur deze naar onze redactie [email protected]

Veel sneeuw gevallen vandaag
Vandaag valt er toch meer sneeuw dan aanvankelijk werd gedacht. Ging Rijkswaterstaat eerder nog uit van een sneeuwlaagje van 1 tot 3 centimeter dikte, nu wordt een laag van 3 tot 5 centimeter verwacht.

Weersverwachting
In het oosten en noorden sneeuwt het nog. Ook vanavond en vannacht kan in het oosten soms nog lichte sneeuw of motsneeuw vallen. In de westelijke helft van het land is het meest droog. Langs de noordwestkust is kans op een winterse bui en mogelijk valt later vannacht in Zeeland nog wat sneeuw.

In het oosten en noorden valt sneeuw. In de sneeuw ligt de temperatuur op -1 tot -2 graden. Langs de westkust en in Zeeland ligt de temperatuur tijdelijk net boven het vriespunt. Er waait een matige, aan zee vrij krachtige, wind uit het zuiden tot zuidwesten.

Vanavond is het in het westen overwegend bewolkt en droog met aan de noordwestkust kans op een winterse bui. In de oostelijke helft van het land kan het nog een tijd licht sneeuwen, maar geleidelijk beperkt de sneeuwval zich tot het uiterste oosten en aan het eind van de avond wordt het zo goed als droog. In het oosten blijft het licht vriezen. In het westen ligt de temperatuur rond het vriespunt en kan het wat mistig worden. In het hele land is kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten of sneeuwresten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen