Jumbo Oliemaat Vlijmen begint aan grondige verbouwing

Foto: Jumbo Oliemaat

Jumbo Oliemaat in Vlijmen start in februari aan een grondige verbouwing met uitbreiden van de winkel en tracht dit te doen zonder de klanten tot overlast te zijn.

Jumbo Oliemaat in Vlijmen gaat vanaf 18 februari beginnen met de uitbreiding van de winkel. Eerst wordt er gestart met de achterzijde (parkeerplaats) met een uitbreiding van het magazijn. Dit zal ongeveer 10 weken in beslag nemen. Daarna start de gemeente Heusden met een tijdelijke parkeerterrein aan de achterzijde in definitieve vorm aan te leggen. Filiaalmanager Anton van Herk “ He wordt een flinke klus maar samen met de vast groep medewerkers gaan we er alles aan zodat de klanten er weinig last van krijgen”

Interne verbouwing
Voordat de vernieuwde winkel op woensdag 3 juli zal openen gaat er ook veel in de winkel gebeuren. De shops aan de voorzijde van de Oliemaat worden bij de winkel betrokken zodat er meer meters erbij gaan komen. Tevens zal de winkel geheel opnieuw worden ingericht. “We hopen dat er ook geen overlast zal zijn voor de omwonenden, mocht dit toch zo zijn laat het ons dan weten”  Laat de filiaalmanager nog weten”

“We kunnen niet wachten tot het woensdag 3 juli is en dan weer een vernieuwde en frisse winkel hebben maar tot die tijd moet er nog veel gebeuren”

Heusden.nieuws zal de komende weken volop aandacht besteden aan de verbouwing en melding maken van de voortgang.

Openingstijden:
Maandag t/m woensdag van 08.00 – 20.00 uur
Donderdag en vrijdag van 08.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 08.00-20.00 uur
Zondag van 10.00 – 18.00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen