Kwartfinale Nationale Voorleeswedstrijden voor Heusdense basisscholen

Foto: Pixabay

De spannende vervolgrondes van De Nationale Voorleeswedstrijd in Noord Brabant gaan weer van start! De bibliotheek Heusden organiseert een kwartfinale van De Nationale Voorleeswedstrijd voor alle schoolkampioenen uit groep 7 en 8 van de Heusdense basisscholen.

Maar liefst 10 basisscholen hebben hun schoolkampioen aangemeld. Zij gaan vrijdag 15 februari strijden om de titel ‘Voorleeskampioen Heusden 2018-2019’. De Voorleeswedstrijd vindt dit jaar plaats in de Voorste Venne in Drunen. Aanvang Voorleeswedstrijd: 19:00 uur (deuren open: 18:30 uur). Toegang is gratis en iedereen is welkom om te genieten van het voorleestalent.

In de jury dit jaar o.a. wethouder Peter van Steen en schrijver Jack Didden. Tijdens het juryberaad verzorgt Dansstudio Urbanstylz een spetterend hiphop optreden. Rond 21:00 uur hopen we de nieuwe Voorleeskampioen van 2018-2019 bekend te kunnen maken.

De winnaar mag zich ‘Heusdens Voorleeskampioen’ noemen en gaat door naar de halve finale (16 maart CC Jan van Besouw in Goirle) Na de halve finale volgt de provinciale finale die op 12 april gehouden wordt ook in CC Jan van Besouw in Goirle . De winnaar van de provinciale finale van Brabant zal onze provincie vertegenwoordigen tijdens de zinderende landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd op 22 mei  in de Schouwburg in Amstelveen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen