Groetjes van de recreanten van NDZW

Foto: NDZW

De dames van het recreantenteam van korfbalvereniging NDZW spelen geen competitiewedstrijden meer maar trainen nog steeds iedere woensdagavond en hebben veel plezier samen.

Wie zijn zij
Wij zijn 8 dames in de leeftijd van 53 tot 76 jaar. Ons oudste lid Tony van den Berk heeft Korfbalvereniging in Vlijmen (voormalig Never Down ) mee opgericht en is nu nog steeds actief bij NDZW.

Door het kleine aantal leden van de recreanten zijn ze niet meer actief in wedstrijden. Maar met 4 personen trainen zij op de woensdagavonden nog fanatiek en met veel plezier wekelijks met elkaar .

Nou zullen jullie je afvragen er waren toch 8 dames? Inderdaad…de andere 4 dames sluiten na de training aan voor de “Derde Helft”  Dan drinken ze samen een bakje koffie en drinken een borreltje.  “Voor ons al jaren een avondje uit we zijn dan ook een hecht groepje dat de bijnaam heeft: ” De Harde Kern”

Jaarlijks gaan de dames met elkaar een weekend weg en hebben al veel stedentrips in Nederland en België gedaan. “We hopen nog lang bij elkaar te blijven en lid te blijven van deze mooie vereniging.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen