Buurtpreventieteam Oudheusden zoekt vrijwilligers

Foto: Buurtpreventie Oudheusden

Sinds december 2013 is in Oudheusden een Buurtpreventieteam actief. Dit team bestaat geheel uit vrijwilligers. Maar wij kunnen nog meer vrijwilligers gebruiken. Wij zijn op zoek naar mensen die de veiligheid en leefbaarheid in Oudheusden willen vergroten.

Het streven is om tweemaal per week, meestal in de avonduren, door Oudheusden gelopen. Dit in diverse samenstellingen van het team. Het aantal keren dat u per maand loopt is geheel aan u. De vrijwilligers zijn in het bezit van legitimatiebewijzen, zaklampen en portofoons. Ook zetten zij zich proactief in tegen woninginbraken, maar maken ook melding van verdachte situaties en ongeregeldheden die zij tegen komen. Bij een heterdaad situatie krijgen de vrijwilligers direct bijstand van de politie.

Aanmelden als vrijwilliger?
Dat kan door een mail te sturen naar [email protected]
U kunt zich ook aanmelden als vrijwilliger tijdens het inloopspreekuur van de wijkagent in de Wijkwinkel (iedere dinsdag van 13.00 – 15.00) in Sporthal De Kubus, Kasteellaan 23 te Oudheusden.
Bellen kan ook met 0900 – 8844 (lokaal tarief).  Vraag dan naar Marcel Verhoofstad ten behoeve van het Buurtpreventieproject in Oudheusden.
Indien uw interesse is gewekt meldt u zich dan aan als vrijwilliger bij Buurtpreventieteam Oudheusden.

Want ”Samen” staan we ”Sterk”.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties