Feestwinkel Prettig Gestoord na Carnaval weer focus op andere leuke dingen

Foto: Feestwinkel Prettig Gestoord

Feestwinkel Prettig Gestoord van eigenaresse Els Mommersteeg uit Vlijmen kijkt terug op een geslaagde verkoop rondom Carnaval en kijkt al weer vooruit naar nieuwe evenementen.

“De verkoop van carnavalskleding is goed verlopen en vooral het assortiment Oeteldonk is een goede zet geweest en je ziet dat veel mensen dan toch uitwijken naar Oeteldonk tijdens de Carnavalsdagen” Vertelt Els Mommersteeg (36) die sinds augustus 2018 de eigenaresse is van Feestwinkel Prettig Gestoord aan de Grotestraat in Waalwijk.

“We zijn nu weer bezig met Koningsdag, Foute party’s, De Toppers (dresscode is rood tweede ring, wit eerste ring en blauw op ’t veld. Met een kleine touch of gold) en na de zomer komen de Oktoberfesten er weer aan”

Naast dit assortiment zijn erbij Feestwinkel Prettig Gestoord  natuurlijk nog veel meer producten te koop. Zoals kleding, pruiken, feestartikelen, ballonnen, vlaggenlijnen en nog veel meer. Tevens zijn er allerlei make-up en schmink artikelen. Dit zijn allemaal producten die voldoen aan de eisen.

Uitbreiding assortiment
Vanaf eind april zal het assortiment ook worden uitgebreid met speelgoed.

“We zijn lekker bezig en we verkopen nu ook vooral veel cadeauballonnen maar ook ballonpilaren en ballonnenbogen aan de klant. Dat is weer iets anders en lekker origineel cadeau voor een verjaardag” Ook benieuwd naar het assortiment, kom dan gerust eens langs

Feestwinkel Prettig Gestoord
Grotestraat 282
5142 CC Waalwijk
Tel. 0416-340698
[email protected]

Openingstijden:
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag  van 10.00 uur tot 16.00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Reacties