Vacature coördinator bij Inloophuis TOON

Foto: Inloophuis TOON

Inloophuis Toon zoekt in verband met het vertrek van hun huidige coördinator een coördinator (v/m) voor 20 uur per week.

Inloophuis Toon
Inloophuis TOON is een inloophuis waar mensen, die op enigerlei wijze geconfronteerd worden met kanker en hun naasten welkom zijn voor een luisterend oor, een bemoedigend gesprek of een leuke activiteit met lotgenoten. Het Inloophuis, dat dit jaar 15 jaar bestaat, registreert jaarlijks 3000 gastencontacten. Ruim 70 vrijwilligers verwelkomen deze gasten en houden het Inloophuis draaiende. Zij worden aangestuurd door een coördinator, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken.

Vacature coördinator
We verwachten van een coördinator dat hij/zij zich opstelt als de spil in het inloophuis, leiding geeft aan het team van vrijwilligers en de contacten onderhoudt met alle relevante externe organisaties. De coördinator geeft vorm aan de dagelijkse gang van zaken in het inloophuis, en zorgt er daarnaast voor dat het beleid wat door het bestuur van Inloophuis TOON wordt geformuleerd, uitgedragen en uitgevoerd wordt.

We zoeken een echte teamplayer, met HBO-denkniveau, met affiniteit voor vrijwilligerswerk, met ervaring in de non-profit sector en bij voorkeur in de zorg. Doorzettingsvermogen, geduld, tact en flexibiliteit zijn in deze functie vereist. Wij bieden veel zelfstandigheid en een flexibele urenindeling. Salariëring vindt plaats volgens de CAO Sociaal Werk.

Meer informatie over het functieprofiel kunt u vinden op onze site: www.inloophuistoon.nl

U kunt ook bellen met Mevrouw M. Söder, coördinator Inloophuis TOON, telefoon: 0416-652734. Heeft u interesse in deze vacature en denkt u binnen onze organisatie te passen? U kunt uw sollicitatie richten aan: Inloophuis TOON, t.a.v. het bestuur, Jan de Rooystraat 15, 5141 EN Waalwijk of mailen naar [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties