Het team van Bas van Doorn Tweewielers

Foto: Bas van Doorn Tweewielers

Kom gerust eens langs in de showroom van Bas van Doorn Tweewielers . U vindt daar een groot assortiment tweewielers van allerlei merken. Ook kinderfietsen en occasions. Met het grote hoeveelheid accessoires kunt u de laatste trends in fietsen volgen en het fietsgemak verhogen. Het team bestaat uit Bas van doorn, Bart van den Hooven en Nicky de Vaan. Ze stellen zich voor.

Bas van Doorn: Na 15 jaar er als fietsenmaker en verkoper gewerkt te hebben, kon Bas de winkel overnemen. Daarmee was de aanwezigheid van een fietsenzaak op het plein in Vlijmen verzekerd. Als eigenaar kon hij er – om in fietstermen te blijven – nog een tandje bijzetten. “We zijn sindsdien gigantisch gegroeid.
Sinds kort is er weer ‘een technisch mannetje’ bijgekomen. Goede fietstechnici zijn schaars. Maar in een kwaliteitszaak kunnen ze hun vakmanschap bewijzen. Bart van den Hooven is al meteen na mijn overname bij mij in dienst gekomen. En sinds kort werkt ook Nicky de Vaan hier met veel plezier en groot vakmanschap. Ons team is nu op volle sterkte.”

Bart van den Hooven  woont in Vught. Hij woont nog bij zijn ouders. Al bijna 3 jaar werkt hij met veel plezier in Vlijmen. Eén dag in de week zit hij nog op het Koning Willem 1-college in Den Bosch. Daar leert hij van alles over electro. ‘’t Meeste leer je toch door te doen” zegt hij zelfverzekerd. “Ik knutsel het liefst aan een gewone fiets. Wij leveren uitsluitend goede merken. Bas levert kwaliteit en daar moeten wij niet ‘halve bak’ mee omgaan. Elke dag doe ik hier weer nieuwe ervaring op. Er is hier gewoon veel te leren.”

Bart weet de collegiale sfeer in de zaak wel te waarderen. “Ik zie Bas meer als een collega dan als baas. Hij werkt hard en is gul voor de klanten. Dat persoonlijke, dat is wel het voordeel van een familiebedrijf.” Bart is een paar keer in de week te vinden in de sportschool. In het weekend bezoekt hij graag een festival. Hij maakt het nooit te gek, want “op maandagmorgen moet ik weer lekker kunnen sleutelen.”

Nicky de Vaan stapte onlangs over van een fietsenzaak in Vught naar Bas van Doorn Tweewielers. “Ik heb bij mijn vorige werkgevers veel geleerd. Daardoor ken ik wel de kneepjes van het vak. Toch heb ik het gevoel dat ik hier meer erkend wordt in mijn vakmanschap. Hier zijn weer andere merken. Ik kan mijn ervaring hier inzetten en tegelijkertijd kan ik me verdiepen in andere merken. De techniek van de e-bike spreekt me wel aan. Dus dat vind ik leuk om te doen.”
Nicky woont samen met zijn nieuwe vriendin in Schijndel. Een kamer van zijn woning is ingericht als fitnessruimte. Nicky is graag thuis en hij vindt het leuk als Bart een biertje komt drinken. Ze zijn collega’s, maar ook al jarenlang goed bevriend.

Burgemeester van Houtplein 31
5251 PS Vlijmen
073 5112732
[email protected]

Openingstijden:

  • Maandag 08:00 – 18:00
  • Dinsdag 08:00 – 18:00
  • Woensdag 08:00 – 18:00
  • Donderdag 08:00 – 18:00
  • Vrijdag 08:00 – 20:00
  • Zaterdag 08:00 – 16:00
  • Zondag gesloten

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

'

Reacties

article
41796
Het team van Bas van Doorn Tweewielers
Kom gerust eens langs in de showroom van Bas van Doorn Tweewielers . U vindt
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20190425/het-team-van-bas-van-doorn-tweewielers/
2019-04-25T12:11:04+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2019/04/25121218/eeee.jpg
Nieuws, Zakelijk