De avondvierdaagse Vlijmen komt eraan!

Foto: Vierdaagse Vlijmen

Op dinsdag 4 juni start de Vlijmense Avondvierdaagse weer. Vier dagen wandelen in de mooie kernen Vlijmen, Vliedberg en Haarsteeg. Wij zijn verheugd met onze nieuwe startlocatie op woensdag. Vanaf sportcomplex de Hoge Heide gaan de routes over de Vliedberg.

Vertrouwde startlocaties zijn op dinsdag basisschool de Vijfhoeven, op donderdag dorpscafé De Steeg in Haarsteeg en op vrijdag basisschool De Bussel. Hier vindt de grande finale plaats op de “Via Knotwilgia”, Verdilaan.

Vanaf maandag 6 mei t/m vrijdag 31 mei kan er digitaal ingeschreven worden via de website www.avondvierdaagsevlijmen.nl  De kosten zijn hiervoor € 6,00. Nieuw dit jaar is dat een begeleider ook kan inschrijven voor € 4,00. Zij krijgen dan alle traktaties maar geen medaille.
Mocht je liever inschrijven op de inschrijfavond dan kan dat ook. Deze is op dinsdag 28 mei in de Mand (Caleidoscoop) tussen 19.30 en 21.00 uur. Kosten zijn dan voor de wandelaar €8,00 en voor de begeleider €6,00. Hier kan worden gepind (voorkeur) of contant worden betaald.
We hebben dit jaar een prijsvraag waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Een bowling kinderfeestje voor 8 kinderen, ter beschikking gesteld door de Hoge Heide en waardenbonnen van €10,00 ter beschikking gesteld door Top-1-Toys, van der Ven. Lees het boekje goed door en goed tellen!

Hierbij danken we alle sponsoren voor hun bijdrage! Hierdoor hebben we lekkere traktaties om uit te delen en een mooi programmaboekje. Dit boekje wordt op de scholen uitgedeeld. Het is ook te vinden op onze website. Grote dank ook aan alle vrijwilligers die ons weer ondersteunen!

We hopen op een groot aantal deelnemers en een mooi evenement! Tot zien bij de avondvierdaagse Vlijmen! De organisatie, Bernard, Udo, Chery en Annemieke

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen