Heer en mevrouw Traxel winnen fiets

Foto: NVM

Vrijdag ontvingen de heer en mevrouw Traxel uit handen van Bijzonder Wonen Makelaardij een vrolijke NVM-fiets!

Deze fiets is door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) ter beschikking gesteld. De NVM organiseerde een fietsenactie waar iedereen die gebruik heeft gemaakt van de diensten van een NVM aankoopmakelaar (werkzaam in het Rivierengebied) aan deel kon nemen.

Frank Haze van Bijzonder Wonen Makelaardij uit Bruchem mocht de winnaars van deze fiets begeleiden bij de aankoop van een energiezuinige, comfortabele bungalow in Vlijmen. Als snel merkten de heer en mevrouw Traxel dat je bij het zoeken en kopen van een huis voor veel beslissingen komt te staan. Zij hebben ervaren dat het bijzonder fijn is als een ervaren NVM aankoopmakelaar de aankoop dan van A tot Z begeleidt. Het is belangrijk dat je je als koper niet door emoties laat leiden. Een NVM aankoopmakelaar kijkt zakelijk naar de woning en ziet dingen die je als koper misschien over het hoofd ziet. Bijzonder Wonen was sparring partner voor de heer en mevrouw Traxel en hielp met het maken van de juiste keuzes waarbij ook alle juridische en administratieve werkzaamheden uit handen werden genomen.

Inmiddels genieten de heer en mevrouw Traxel van hun nieuwe (t)huis en hebben ze tijd om hun nieuwe woonomgeving te verkennen. Vanaf nu op deze kleurrijke NVM-fiets……..en na afloop weer lekker naar huis!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen