Het d’Oultremontcollege en Het Pieck presenteren: Casper & Julia

Op 4 juni om 19.30 uur is het weer zover: dan presenteren de leerlingen van d’Oultremontcollege de musical: Casper & Julia. Dit jaar vindt die voor het eerst plaats in de Voorste Venne.

“De musical is de kroon op een jaar van hard werk en we zijn behoorlijk trots op het eindproduct. Het werken aan de musical gebeurt tijdens de talentlessen die speciaal hiervoor op het d’Oultremont aangeboden worden” Vertelt Sietske Oosthout (regisseur) die samen de leiding over de musical  heeft met Arthur Wils (zang),  Laura van Steen (dans), leraren van Het Pieck, werken leerlingen van de onderbouw een heel jaar hieraan. Dinsdag 28 mei was er een repetitie in de grote zaal van De Voorste Venne. Op woensdag 5 juli zijn er ook nog twee voorstellingen op de school zelf voor zowel de eerste jaars als de tweede jaars leerlingen.

Het verhaal is ontleend aan het eeuwenoude liefdesverhaal van Shakespeare: Romeo & Julia. Casper van Vliet ligt goed bij de meisjes. Sommige zouden over lijken gaan om het hart van deze charmeur te veroveren. Casper heeft echter enkel oog voor de beeldschone nieuwkomer Julia Kaptein. Niet zo handig, want hun ouders zijn concurrenten van elkaar.

Verboden liefde en dood zijn belangrijke thema’s in het stuk. Maar ook wraak, jaloezie en verkeerde keuzes maken horen daarbij. Wees niet bang, er kan ook gelachen worden tijdens het stuk. Spannende en mooie liefdestaferelen zullen echter niet ontbreken.

Ticketverkoop bij leerlingenloket t/m 12 jaar 4,- en 12+ 8,- dinsdag 4 juni aanvang 19.30 De Voorste Venne Casper-2

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen