Musical Oud Gedaan vrijdagavond 5 juli op HTR TV

Foto: HTR Media

Wilt u de laatste musical van Oud Gedaan nog eens zien? Op vrijdag 5 juli aanstaande om 19.00 uur wordt onze musical uitgezonden op HTR TV, kanaal 42 Ziggo.

No Cruise Control, de musical van OMG Oud Gedaan uit Drunen Ouder musicalgroep “Oud Gedaan” gooit alle gêne weer overboord en speelde twee voorstellingen in De Ster te Nieuwkuijk. Cruiseschip De Ster ligt gereed om uit te varen. Kapitein Berend en zijn bemanning staan klaar om alle gasten te ontvangen. Cruise director Julie regelt alles aan boord. Het liefst ziet zij alles volgens schema verlopen. Spring in het veld Judith zorgt ervoor dat de gasten zich niet gaan vervelen aan boord, en bij Tom Kroes kunnen de gasten terecht voor een heerlijk drankje. En dan varen ook nog Vicky en Bob mee. Zij vallen ook onder de noemer bemanning, alleen zien de anderen dat liever niet zo. Vicky is de dochter van de baas en zij wordt de nieuwe kapitein van cruiseschip De Ster. Er bevalt haar maar bar weinig aan het interieur van het schip. Deze keer is ze dan ook aan boord om alles eens goed door te nemen en te bekijken met Bob, de aannemer. Kapitein Berend is er nog helemaal niet klaar voor om “zijn” schip vaarwel te zeggen…, we kunnen natuurlijk nog niet alles verklappen… en wat voor bijzondere reizigers zullen Berend’s laatste vaart meegaan? En zal het allemaal wel goed komen? of zal er iemand of iets roet in het “water” gooien?

Al ongeveer 30 jaar schrijft en speelt OMG Oud Gedaan, bestaande uit ouders en docenten van Basisschool jongLeren uit Drunen, ieder jaar een musical. Wat begon als dank aan de leerlingen voor de vele toneelstukjes die zij gedurende het schooljaar op het schooltoneel brengen, is dit de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde musical voor jong en oud uit de wijde omgeving van Drunen. De groep schrijft zelf het script, inclusief de tekst van de liedjes. Ook zingen en spelen zij zelf, en bedenken en bouwen zij zelf de decors. De Musicalgroep krijgt daarom dan ook niet voor niets de steun van hun trouwe publiek en sponsoren.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen