Ga mee met de zomerwandeling langs de Waterslinger

Foto: Geerpark

Van de problematiek van alle wateropgaven in Vlijmen-Noord is een kans gemaakt en een watersysteem ontwikkeld dat je nergens in Nederland op deze schaal vindt. Nu is er een mijlpaal bereikt: de waterslinger in Geerpark is af!

Bewoners konden er natuurlijk al van genieten, maar nu stroomt overal het water door de wijk. Een fijne plek waar je lekker kunt banjeren en schaatsen. Tot aan je eigen voordeur. Weten hoe dit unieke systeem werkt? Bekijk de  onderstaande video.

Ga mee met de zomeravondwandeling langs deze Waterslinger op woensdag 17 juli om 19.00 uur. Thomas Jansen en Bas Janssen geven dan nog meer uitleg. De start is bij Morgenland.

De waterslinger is af!

Er is een mijlpaal bereikt: de waterslinger is af! Bewoners konden er natuurlijk al van genieten, maar nu stroomt overal het water door de wijk. Een fijne plek waar je lekker kunt banjeren en schaatsen. Weten hoe dit unieke systeem werkt? Bekijk de video hier: https://bit.ly/2Nxrcs3En ga mee met de zomeravondwandeling langs deze Waterslinger op woensdag 17 juli om 19.00 uur! Thomas Jansen en Bas Janssen geven dan nog meer uitleg. We starten bij Morgenland.

Geplaatst door Geerpark Vlijmen op Donderdag 4 juli 2019

 

Reacties