Alzheimer Café geannuleerd

Foto: Pixabay

In verband met de te verwachten tropische temperaturen wordt het Alzheimer Café Heusden van donderdag 25 juli geannuleerd.

De verwachting is  dat deze interessante bijeenkomst over “De notaris en rechtsbescherming bij dementie” in het najaar alsnog zal worden georganiseerd. Het persbericht wat eerder hebben geplaatst komt dus te vervallen en zo gauw er een nieuwe datum is gevonden zullen wij dat melden.

Alzheimer Café: De notaris en rechtsbescherming bij dementie
Iemand met dementie, verliest steeds meer de grip op de wereld. Het is daarom belangrijk om in een vroeg stadium afspraken te maken rondom financiën, zorg en welzijn. Wie mag bijvoorbeeld medische beslissingen nemen als men dit zelf niet meer kan? En wat moet er gebeuren met de financiën?

De notaris kan veel betekenen voor mensen met dementie en hun directe omgeving. Bijvoorbeeld hoe om te gaan met wils(on)bekwaamheid? Tijdens deze bijeenkomst wordt door Huijbregts Notarissen & Adviseurs uit Vlijmen ingegaan op diverse begrippen zoals mentorschap, volmacht, bewindvoering en dergelijke.

U bent welkom op donderdag 25 juli in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Om 19:30 uur gaat het café open. Het programma start om 20:00 uur. Om 21:30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22:00 uur. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Voor informatie kijk op www.facebook.com/ahcheusden of neem contact op met Sjef van Herpt tel. 06-37614842, [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen