Cultureel Eetcafé Mariënkroon zaterdag 17 augustus

Foto: Cultureel Cafe Marienkroon

Na een overweldigend succes, kunt u vanaf zaterdag 17 augustus weer maandelijks lunchen van 12.45 uur tot 14.15 uur op Mariënkroon te Nieuwkuijk. De bijeenkomst is voor alle nieuwe Nederland en deze keer is gekozen i.v.m. de Ramadan voor een Nederlands en een Italiaans gerecht.

Op 8 maart, internationale Vrouwendag, hebben vrouwen van verschillende culturen samen gekookt voor vrouwen uit Heusden. Dit bijzondere initiatief is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Vrouwen van Nu Vlijmen en Nieuwkuijk, Vluchtelingenwerk Heusden en Focolare.

Een maaltijd voorbereiden en klaarmaken vraagt om een goede samenwerking. En als je de taal niet helemaal beheerst of elkaars gewoonten niet kent, is dit al helemaal een uitdaging. Maar onder de leiding van kok Ria, en enthousiaste vrijwilligers die van koken houden, verliep dit uitmuntend en heel ontspannen. Er is een heerlijke en verrassende lunch op tafel gezet bestaande uit een Marokkaans en een Nederlands gerecht. Er zijn ruim 120 gasten op dit initiatief afgekomen en na afloop hoorden we overal: “heerlijk gegeten”. De sfeer was open, gezellig en als onder vriendinnen, zowel in de zaal als in de keuken. We hebben besloten om door te gaan en zien u graag met vrienden of familie terug.

Voor iedereen
Op zaterdag 17 augustus is iedereen van harte welkom voor een verrassende en culturele lunch (Halal) op Mariënkroon, Abdijlaan 8, te Nieuwkuijk. Kosten € 5,50 p.p. (tot en met 4 jaar gratis) Tijd: 12:45 – 14:15 uur. Aanmelden tot twee dagen vóóraf via [email protected] .

Noteer alvast de volgende data: 14 september; 12 oktober; 16 november en  14 december

Cultureel Eetcafé Mariënkroon  2019 18 mei van 12:45-14:15 uur

Aanmelden:
[email protected] tót 2 dagen vóór datum. Vervoer op aanvraag via de mail

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties