Medifit Healthclub Drunen: een prettige sfeer om te bewegen

Bij Medifit Healthclub aan de James Wattlaan 9 in Drunen is er een prettige sfeer om te bewegen. Het is gespecialiseerd in afslanken, leefstijlcoaching, groepslessen en medisch fitness.

Al tien jaar is Tim van Lieshout eigenaar van het leefstijlcentrum. Hij ziet het nog enkele dag groeien. “We kunnen heel veel aanbieden om mensen aan het sporten te krijgen. Er zijn namelijk 82 groepslessen waaraan iedereen actief aan mee kan doen.” Medifit Healthclub heeft als specialisatie ‘Afslanken’. “Vaak komen mensen na het lijnen weer aan. Dat heeft vaak te maken met een disbalans in voeding en beweging. Wij kunnen diverse manieren aanbieden om gezond te leven om zodoende je doel te bereiken: afslanken.”

Bedrijfsfitness
Tevens kan Medifit Healthclub bedrijfsfitness aanbieden voor het personeel van uw bedrijf. “Wij geven persoonlijke begeleiding, waardoor je je sportdoelstellingen kunt halen.” Daarnaast zijn medewerkers minder ziek, verhoogt het de prestatie en motivatie en sluit het goed aan het gezondheidsbeleid van een bedrijf.

Naast de al eerdere mogelijkheden heeft Medifit Healthclub nog veel meer te bieden: fitness, cardiofitness, spiertraining, 50 fit, personal training, fysiotherapie. En uiteraard de vele groepslessen met onder meer spinning, body pump, yoga etcetera.

Tim van Lieshout zoekt ook de samenwerking. Deze zomer heeft hij samen met Het Run diverse activiteiten georganiseerd. Daardoor kunnen zijn klanten ook in het Drunense zwembad buiten terecht voor een sportles. “Zo hebben voor iedereen wat wils.”

Binnenkort komen er 40 extra parkeerplaatsen bij, wordt het aantal uitgebreid naar 126. Ook nieuwsgierig geworden en zin in sporten? Kom gerust een keertje langs bij Medifit Healthclub en ontdek de prettige sfeer.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 07.00 – 22.00
Vrijdag 07.00 – 21.00
Zaterdag 08.30 – 13.00
Zondag 08.00 – 13.00

Medifit Healthclub
James Wattlaan 9
5151 DP Drunen
Tel 0416 316 105
[email protected]
Website www.medifit-healthclub.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties