Buurt Bestuurt Oudheusden doet mee met World Cleanup Day

Foto: World Cleanup Day

Er ligt overal wel wat… en daarom doet Buurt Bestuurt Oudheusden ook mee met World Cleanup Day

Op zaterdag 21 september is het zover: World Cleanup Day. Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaat Buurt Bestuurt Oudheusden  met u “ons“ dorp Oudheusden, een grote schoonmaakbeurt geven. Het doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil en het bewust worden van al dat onnodige zwerfvuil!

De beloning van uw hulp zal de moeite waard zijn in de vorm van mooie GREEN GIFT voor de Volwassenen. Dit alles in Samenwerking met Woonveste, Gemeente Heusden, de Schakel en U als Oudheusdenaar! Samen maken we het verschil en word Oudheusden ook wat schoner dat is dus dubbel mee genomen!

Iedereen die het zwerfvuil beu is, die graag een nette groenstrook ziet, het vuil her en der beu is… Die mogen met ONS samen het goede voorbeeld geven aan de vervuilers zodat ze twee maal nadenken eer ze het gewoon op straat gooien.

Geef u op via onze facebookpagina https://www.facebook.com/buurtbestuurtoudheusden

Of kom de 21ste september om 10 uur naar de Wijkwinkel te Oudheusden (Kasteellaan 23 5156 CJ Oudheusden) De kinderen mogen zich om 10.00 uur melden bij Jean Pierre van ‘de Schakel’. (Vermeerstraat 58a 5156AH Oudheusden) Daar mogen ze een leuke fotozoektocht gaan doen onder het zwerfvuil rapen en als ze deze weer inleveren bij ‘de Schakel’, krijgen ze er bon voor een SUPER GROTE ijsco voor terug van ’t Heusdens IJshuys !

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen