Buurtgenoot augustus is Bert Kops

Foto: Buurt Bestuurt Oudheusden

Buurt Bestuurt Oudheusden heeft Bert Kops benoemd als ‘Buurtgenoot’ van de maand augustus. Bert Kops werd door vele Oudheusdenaren genomineerd.

Buiten dat Bert, leerkracht is op de Dromenvanger waar heel wat kinderen (en hun ouders) bij in de klas hebben gezeten in de afgelopen 44 jaar, is hij ook vrijwilliger bij HHC’09, bij de Parochie en is een graag geziene man in het dorp. Iedereen kent hem wel en andersom kent Bert ook veel mensen. Hij verteld vol passie dat hij nog steeds graag les geeft op de Dromenvanger en buiten dat om ook graag met zijn kleinkinderen op pad gaat. Verder besteed hij ook veel tijd aan zijn vrijwillige taken, hij geeft aan dat hij hier eigenlijk niet voor in het zonnetje gezet hoeft te worden. Hij is liever op de ‘achtergrond’ actief.

Bert is genomineerd door velen Oudheusdenaren en Buurt Bestuurt Oudheusden is het wederom eens met deze nominatie en gingen bij hem op zijn 2e thuis ‘de Dromenvanger’ op bezoek om deze nominatie mee te delen! Blij verast met deze eer begint Bert al snel te vertellen over al zijn hobby’s, vroeger, zijn kleinkinderen, Feyenoord, school etc etc. Was een leuke en gezellige uitreiking. (Meneer) Bert bedankt!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen