Genieten van Moluks-Indische keuken bij Kleine Toko Vlijmen

Foto: Kleine Toko Vlijmen

Voor echte Molukse en Indische recepten ben je van harte welkom bij  Kleine Toko aan de Burgemeester van Houtplein 25 in Vlijmen.

Eigenaresse Gin Nio Haurissa, die december 2018 haar gezellige en leuke  Kleine Toko opende, vertelt: “Onze kracht is dat we de traditionele en authentieke recepten met hulp van mijn familie kunnen maken. Ook met de recepten helpen familieleden mee. Oma zorgt voor de recepten en tantes helpen met de snacks ” Koken is haar grote hobby. Dankzij de hulp van verwanten kan Ginnio  steeds meer producten aanbieden.
Veel mensen kennen wel de Indische keuken, maar niet in combinatie met de Molukse keuken. “Ze ontdekken het wel steeds meer. Dat zie ik terug bij mijn klantenbestand. De zaak loopt goed.”

Specialiteit van Kleine Toko is de Bali-bal, een exclusief recept van een tante van Gin Nio. Bovendien is er iedere week een ander aanbod van groenten, vlees, zoetigheid en extra’s. Het eten wordt dagelijks vers gemaakt door Gin Nio. “En dan hebben we ook nog de wekelijkse specials, die niet op de kaart staan. Voor elk wat wils. Dus iedereen kan kennismaken met onze keuken.”

Nog nooit Moluks-Indisch gegeten? Dan moet je zeker eens langs komen in het eethuisje van Kleine Toko.  Telefonisch bestellen en op bepaalde tijden uw menu afhalen is ook mogelijk. Kleine Toko schikt tevens over een app. Bestellen kan ook via thuisbezorgd.nl. Tevens bezorgt  Kleine Toko de gerechten thuis in de gemeente  Heusden.

Openingstijden
Maandag en dinsdag gesloten. Woensdag t/m zondag 16.00 – 20:00 uur

Contactgegevens
Adres: Burgemeester van Houtplein 25, Vlijmen
E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-57149470
Website: www.kleinetoko.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Reacties