Burendag in Vlijmen-Dorp op 28 september

Foto: Senioren Vereniging Vlijmen

Op 28 september organiseren Sint Janshof (Schakelring) en Seniorenvereniging Vlijmen-Dorp een Burendag in “De Hop” aan de Pastoor van Akenstraat 30 te Vlijmen. Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren.

Het wordt een dag waarop je elkaar als buren ontmoet in een ontspannen sfeer. Dit jaar vieren Seniorenvereniging Vlijmen-Dorp en Sint Janshof de Burendag op 28 september in De Hop, van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Elkaar ontmoeten gaat het best onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de inwendige mens wordt deze middag dan ook goed gezorgd. Er zijn diverse kramen met aanbiedingen en Muskens palingkwekerij is er met vers gerookte paling. Uiteraard kunt u in de Hop terecht voor koffie/thee, een andere drank of een gerecht van de kleine kaart. Burendag vieren we met alle buurtgenoten van alle leeftijden. Zo is er voor jong tot oud(er) voor ieder wat wils. Bij mooi weer vindt u buiten diverse stands (anders binnen), o.a. Team Welzijn Sint Janshof, Seniorenvereniging Vlijmen-Dorp, Tas & Zo, Bijeen i.s.m. steunpunt mantelzorg en het vrijwilligershuis, cadeauartikelen, miniatuurartikelen, sieraden, etc. Voor de kinderen is er een ballonnenclown en kunnen ze zich laten schminken. Deze activiteiten zijn voor de kinderen gratis. Bij de tombola zijn mooie prijzen te winnen, o.a. planten geschonken door Brabant Plant. In de Hop is er een podiumprogramma met optredens van diverse artiesten. De HTR verzorgt de hele middag een live-radio-uitzending vanuit de Hop en draait verzoeknummers van bezoekers.

De Burendag wordt om 13.30 uur officieel geopend door burgemeester van Hees. Seniorenvereniging Vlijmen-Dorp en Sint Janshof (Schakelring) ontmoeten u graag tijdens de burendag 2019.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen