Het sleutelwoord van Buurt Bestuurt op de Vliedberg is “Samenwerken”

Buurt Bestuurt op de Vliedberg heeft de samenwerking opgezocht bij de KBO en Zonnebloem afdeling Vliedberg. Gezamenlijk hebben ze een gezellige middag in Buurthuis “de Mand” georganiseerd voor de leden, gasten en vrijwilligers van beide organisaties.

Deze middag valt in de week tegen de eenzaamheid, omdat het woord eenzaamheid een beladen woord is heeft Buurt Bestuurt op de Vliedberg deze middag een gezellig samenzijn genoemd. De middag werd gestart met een uitgebreide lunch, daarna konden de deelnemers onder het genot van een drankje en hapje kiezen aan welke activiteit ze wilde deelnemen. Er waren diverse spelletjes en daarnaast konden de dames een zeepketting maken. Om 14.00 uur werden de activiteiten even onderbroken, Fietsmaatjes Heusden was uitgenodigd om zich te presenteren aan de deelnemers. Na het voorstellen kon men de nieuwe duo-fiets aanschouwen en indien nodig vragen stellen.

Voor de uitvoer werd Buurt Bestuurt ondersteund door vrijwilligers, waaronder Gianna, Judith en Anne van het Koning Willem 1 College uit Den-Bosch. Buurt Bestuurt op de Vliedberg hoopt in de toekomst meer van dit soort samenwerkingen aan te kunnen gaan, jong en oud een mooie combinatie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties