Eerste elftal FC Drunen voorzien van trainingspak en trainingstenue

Foto: FC Drunen

Streetcars B.V. en Ince Autoservice hebben het  eerste elftal van FC Drunen voorzien van een compleet trainingspak en trainingstenue!

Streetcars B.V., dat sinds 1 oktober 2018 gevestigd is aan de Middelweg in Nieuwkuijk, heeft een grote voorraad aan auto’s en wisselt die ook regelmatig af. Dus is het zeker de moeite waard een keer te komen kijken. “Wij willen dan ook de klant uitstekend van dienst zijn bij het kopen, importeren en exporteren van de diverse occasions,” vertelt eigenaar E. Kose. Kose heeft ruim 20 jaar ervaring in de autobranche en weet dus wel wat er te koop is in de autowereld. “Het is echt interessant voor de klant om eens te komen kijken,  want we hebben steeds een wisselende voorraad. We kunnen werkelijk iedereen van dienst zijn.”

Wat biedt Streetcars B.V. u?
< Kopen van occasions
< Leasen van auto’s
< Inkopen van auto’s
< Importeren van auto’s
< Exporteren van auto’s
< Transporteren van auto’s
< Occasion Garant Plan
< Financieren  van auto’s

Bij het importeren van auto’s  gebruikt Kose een uitgebreid netwerk. “Van leveranciers uit de gehele wereld. Dat kan wel eens makkelijk zijn als je op zoek bent naar een heel specifieke auto. Denk bijvoorbeeld aan een oldtimer.” Streetcars B.V. regelt de import tot in de puntjes, maakt de auto rijklaar. Uiteraard wordt de auto afgeleverd met een Nederlands kenteken.

Exporteren
Streetcars B.V. verzorgt alle benodigde export- of douanedocumenten. “Tevens regelen we de BPM-teruggave.”

Transporteren
Transporteren door de lucht, over de weg, over water. Ook op dat vlak zoekt en biedt  Streetcars B.V. u een goede oplossing.

Streetcars Inkoop/Verkoop auto’s
Middelweg 14
5253 CA Nieuwkuijk
Tel. 073-6907694
Email [email protected]
Website www.streetcarsbv.nl

FC Drunen bedankt de sponsoren voor deze mooie tenues.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

Reacties