Jubileumconcert Très Jolie in De Ster

Foto: Tres Jolie

Op zaterdagavond 26 oktober geeft zanggroep Très Jolie ter gelegenheid van haar 30-jarig bestaan een Jubileum concert in De Ster te Nieuwkuijk aanvang 20.00 uur zaal open om 19.00 uur.. Toegangsprijs is € 7.50 dit is inclusief een consumptie.

Het thema van dit concert is “Family & Frends”. Achterliggende gedachte aan dit thema is dat in de loop der jaren een hechte groep zangers en zangeressen is ontstaan die lief en leed met elkaar delen waardoor een familiegevoel is ontstaan. Net als bij elk jubileum nodig je dan ook zoveel mogelijk vrienden uit.

De muziekcommissie van Très Jolie heeft aan alle leden gevraagd welke liedjes uit het repertoire zij het liefste zingen. De meest gekozen nummers zijn op het programma gezet. Een paar nieuwe nummers  zijn daar aan toegevoegd. Verrassingen die niet op het programma staan worden niet uitgesloten!

Dirigente Mirjam Fitters en begeleider Maarten van den Hoven hebben er de laatste weken hard aan getrokken om een goed concert te kunnen neerzetten. Als oefening voor dit concert werd deelgenomen aan het Koningsfestival van het Koning Willem 1 College. De jury beloonde Très Jolie, het koor zong nummers uit het concert, met een eerste prijs voor haar optreden. Het koor is bijzonder blij met de zangworkshop die ze hierbij hebben gewonnen.

Aan het concert wordt medewerking verleend door  popgroep d”Accord uit Oss. Dirigent van dit koor is Maarten van den Hoven en zo komen ook weer de vrienden in beeld.

Elke donderdagavond komt Très Jolie met ongeveer 35 enthousiaste mannen en vrouwen in De Ster te Nieuwkuijk in een gemoedelijke sfeer bijeen om intensief een veelzijdig repertoire in te studeren.
Het repertoire bestaat voornamelijk uit bekende popnummers en ballads die in een meerstemmige bewerking met veel plezier worden uitgevoerd op verschillende locaties binnen en buiten de gemeente Heusden.

Très Jolie zoekt nieuwe enthousiaste leden mannen en vrouwen (leeftijd tot 55 jaar) om samen het koor naar een (nog) hoger niveau te brengen.
Voor informatie zie website zanggroeptresjolie.nl en / of facebook voor informatie over repetitie en concerten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen