Heel veel muziek in De Voorste Venne

Foto: Monique Hoffmann

Deze week staat De Voorste Venne te Drunen in het teken van muzikale voorstellingen. Niet alleen speelt de 6e voorstelling van Vuile Huichelaar, Morgen begint nu, op donderdag 24 oktober, in het weekend hebben we op zaterdag een heuse Police Tribute geprogrammeerd staan en zondag speelt Gregor Desman een klassiek concert tijdens weer een nieuwe editie van Utopia Klassiek, waarna je na afloop lekker kunt swingen op de beste soul, jazz en funk tijdens Wicked Vinyl Sounds.

Morgen begint nu is een muzikale voorstelling met veel humor. Dit vrolijk makend theaterconcert, cabaretvoorstelling en personalityshow in één is een ervaring. Een show waar je bij moet zijn geweest. Lekker meezingen, lachen, maar ook een traantje wegpinken met heel veel andere vrouwen. Een grote stoet vrouwspersonen in allerlei soorten en maten bezocht de eerdere shows en kwam er herboren vandaan. En dit seizoen is de reprise van deze heerlijke meezing cabaretvoorstelling dóór en vóór (voornamelijk) vrouwen.
Tickets voor deze voorstelling zijn nog te koop en let op: vanaf het 5e kaartje krijg je korting! Donderdag 24 oktober, 20:15 uur, theaterzaal De Voorste Venne.

Voor de liefhebbers van The Police en hun frontman Sting wordt het smullen geblazen op 26 oktober. Zaal Utopia heeft Nederlands meest geprezen Police tribute band weten te strikken met daarin niet de minste muzikanten. Zo bestaat de band uit drummer/zanger Bauke Bakker o.a. bekend van Her Majesty en Bertolf en bassist Sebastiaan van Olst, de vaste bassist van Typhoon. Gitarist Ruud van Halder en toetsenist Micha Wink maken het viertal compleet. De sound van deze tribute band is niet van The Police te onderscheiden. Het is verbluffend hoe zanger Bauke Bakker het geluid van Sting weet te evenaren en daarnaast het drumwerk van Stewart Copeland tot in de puntjes uitvoert. Kortom, komt het zien als je een echte Police of Sting fan bent of als je gewoon een geweldige avond wil beleven.
Zaterdag 26 oktober, 20:30 uur, Utopia zaal De Voorste Venne.

Utopia Klassiek is een klassieke voorstelling. Iedere laatste zondag van de maand spelen jonge topmusici uit binnen- en buitenland. Dat kan zijn solo of meer instrumenten.
Verder is er Prelude: voorprogramma door extra jong talent. Het maandelijks ontmoetingspunt in Utopia Klassiek is een welkome verrijking van het regionale cultuuraanbod. Voor Heusden en wijde omgeving een fantastisch initiatief en uitstekende invulling van de zondagochtend!
Na deze heerlijke ochtend kun je nog even blijven dansen op de beste soul, funk en jazz-muziek. Onze in vinyl gespecialiseerde DJ geeft een heerlijke afsluiter van het weekend ‘for those who love to drink and groove a bit’ tijdens Wicked Vinyl Sounds. Zoals de liefhebbers het omschrijven: er gaat een nostalgisch gevoel uit van het draaien van vinyl.
Zondag 27 oktober: 11:00 uur Utopia Klassiek, 15:30 uur Wicked Vinyl Sounds, Utopia en Cultuurcafé De Voorste Venne.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties