Archery Attack dankzij de Rabo Clubsupport

Foto: St De Schroef

De uitslag van de Rabo ClubSupport is bekend. Stichting de Schroef heeft het prachtige bedrag van €360,34 opgehaald. Vrijdag 25 oktober mocht Buurtsportcoach Jos de cheque uit handen van Leo Swaans van de ledenraad van Rabobank De Langstraat ontvangen.

Dit gebeurde in gymzaal De Vennen in Drunen waar op dat moment de Buurtsport plaatsvond. Met dit bedrag is de aanschaf van een professionele Archery Attack set weer een flink stuk dichterbij.

Tijdens Rabo ClubSupport mochten leden van Rabobank De Langstraat hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen van hun keuze. In totaal heeft Rabobank De Langstraat dit jaar een bedrag van €200.000 beschikbaar gesteld.

Mede dankzij de steun van de leden van de Rabobank kan er een boost gegeven worden aan de Buurtsport en de H-games. Met de aanschaf van de Archery Attack set willen we nog meer jongeren in Heusden in beweging te krijgen. Stichting de Schroef wil iedereen bedanken die heeft gestemd en hun steun aan de Heusdense jongeren heeft gegeven.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen