Twee busjes in vlammen opgegaan in Vlijmen (Update)

Foto: FPMB

Twee bestelbusjes zijn zondagnacht in vlammen opgegaan op de Wethouder van Buulweg in Vlijmen. De busjes waren eerder gestolen bij een bedrijf aan de Ertveldweg in ‘s-Hertogenbosch De politie onderzoekt de diefstal en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben.

De twee bussen zijn kort na middernacht bij het bedrijf gestolen. Een dikke half uur later werden in Vlijmen op de Wethouder van Buulweg twee brandende bestelbussen aangetroffen. De politie houdt er sterk rekening mee dat het om de twee gestolen bestelbussen in ’s-Hertogenbosch gaat. Echter door de brand konden de bussen ter plekke niet direct geïdentificeerd worden. Ze zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Specialisten van het verkeersteam gaan met de identificatie van de voertuigen aan de slag.

Heb jij iets gezien of gehoord dat met de diefstal van de bestelbussen in Den Bosch te maken kan hebben en/of met de brandende bestelbussen in Vlijmen? Woon je in de directe omgeving en heb je bewakingscamera’s waarvan de beelden nog niet gedeeld zijn of heb je misschien andere foto’s of video’s die kunnen helpen bij het achterhalen van de daders? Neem contact op met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen