Jac van Beurden 40 jaar in het vak

Foto: Van Beurden Installatiebureau

Vlijmenaar Jac van Beurden van Installatiebureau van Beurden zat afgelopen november 40 jaar in het vak als installateur in de regio Heusden. Het bedrijf is sinds kort gevestigd aan de Burgemeester Zwaansweg 5 in Vlijmen.

De bijna 64-jarige Jac van Beurden, die het jubileum heeft gevierd met zijn gezin, wil nog een aantal jaartjes doorgaan. “Ik heb door de jaren heen een vaste klantenkring opgebouwd. Ik vind het oprecht nog steeds fijn om iets te kunnen betekenen voor mijn klanten. Daar haal ik ook mijn motivatie vandaan. Dus laat mij dit nog maar eventjes volhouden,” laat de nog altijd fanatieke ondernemer weten.

Jac en zijn vrouw Henny hebben in september het pand aan de Industrieweg 5a in Vlijmen verkocht aan Stuwadoorsbedrijf van Overdijk. “We hebben nu meer rust en dat bevalt ons prima. We kunnen tevens samen genieten van ons nieuwe huis en kinderen.” Vertelt Henny, steun en toeverlaat van Jac.

Geen enkele dag is het hetzelfde, zegt Jac. “Ik onderhoud alle denkbare installaties, altijd verschillend dus. De meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden worden verricht aan cv-ketels en installaties. Ook draai ik mijn hand niet om voor het installeren van sanitair,  verwarmings – en luchtbehandelingsapparatuur.”

Gegevens
Installatiebureau Jac van Beurden
Burgemeester Zwaansweg 5
5251 CJ Vlijmen
Tel. 073-5116080
E. [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen