Vlijmense chocolademerk Frello vanaf 20 januari op de markt

Foto: Frello

Chocolade voor iedereen! Dat is het motto van het Brabantse chocolademerk “Frello chocolate” vanaf 20 januari 2020 komt het Vlijmense chocolademerk Frello chocolate op de markt.

Frello chocolate biedt straks via hun webshop (www.frellochocolate.com) chocoladerepen en hot chocolate sticks (voor chocolademelk) wat 100% Bio, 100% Vegan en 100% Allergenenvrij (ook geen sporen van) is.

Frello chocolate vindt dat iedereen moet kunnen genieten van een stukje chocolade en dat is vanaf 20 januari 2020 mogelijk!
“Wij zijn de eerste in Nederland die het mogelijk maakt voor mensen die een allergie, diabetes type 2 of een healthy lifestyle hebben om chocolade te eten” mede omdat er ook geen industriële suikers in zitten.

Frello chocolate biedt straks heerlijke Frello repen in 4 verschillende smaken. De hot chocolate sticks zal straks aangeboden worden in een pakket waar 2 sticks in zitten. Volg @frellochocolate op Instagram en Facebook voor meer informatie en de countdown naar 20 januari. De chocolade is vanaf dan beschikbaar op www.frellochocolate.com

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen