Geen grote incidenten tijdens jaarwisseling

Foto: Heusden.nieuws.nl

De jaarwisseling is in de gemeente Heusden verlopen zonder grote incidenten. De politie heeft veel meldingen ontvangen van overlast door het afsteken van vuurwerk, assistentie verleend aan de brandweer en daarnaast de nodige meldingen gehad van vernielingen gepleegd met vuurwerk.

In Drunen werd gepoogd een auto in brand te steken met vuurwerk en in Vlijmen werd voor de 2e keer in korte tijd een raam van een kinderdagverblijf vernield met vuurwerk.
In Vlijmen vond er ook een verlaten plaats ongeval plaats waarbij de bestuurder vermoedelijk onder invloed was van alcohol. Dit incident wordt door nog verder onderzocht.

Op Oudjaarsdag was er een melding van overlast door het afsteken van illegaal vuurwerk in Oud-Heusden. Er werden twee personen aangetroffen bij twee geparkeerde auto’s. De kofferbak van een van deze auto’s lag vol met voornamelijk illegaal vuurwerk. Een persoon werd aangehouden en het vuurwerk werd in beslag genomen. Er werden 3 mortieren, 9 cobra’s en 287 verschillende soorten nitraten aangetroffen.

Namens de politie Heusden iedereen een gezond en veilig 2020 toegewenst

Bron: Politie Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen