Roon Staal met bekend werk in Protestantse Kerk Vlijmen

Foto: Roon Staal

Na zijn kerst tour in december speelt zanger en pianist Roon Staal tijdens de wintertour o.a. het bekendere werk van zijn, inmiddels, 11 albums. Tijdens deze tour van 29 januari t/m 23 februari 2020 doet hij in totaal 18  locaties in Nederland aan.

Help Me Through The Night, Stay With Me ‘Till The Morning, Pie Jesu, Promise, Bridge Over Troubled Water en Rust In Bewustzijn zijn songs die voorbij komen. Bij het reserveren van kaarten is er de mogelijkheid verzoeknummers uit zijn repertoire door te geven.

Het concert te Vlijmen in de Protestantse Kerk vindt plaats op vrijdag 31 januari 2020. Aanvangstijd is 20.00 uur. De deuren zijn een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Naast de touren in Nederland geeft Staal ook optredens in het verre oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan (o.a. Tokyo). De zanger weet met zijn warme stem en prachtige pianospel het publiek steeds weer te raken met prachtige vertolkingen van zijn eigen songs en werk van andere componisten.

Alle informatie m.b.t. de winter tour en het concert te Vlijmen kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-30025992. Kaartjes kosten € 17,50 per stuk.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen